mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > PC & konsolės Žaidimai

Register

Ar galite padėti su Broken Sword - Sleeping Dragon?

Reply

Temos įrankiai
Old Spalis 7, 2007, 09:27
Naujas Narys

Default Ar galite padėti su Broken Sword - Sleeping Dragon?

Neseniai Įsigytos šį žaidimą ir jį įdiegti į savo kompiuterį gerai. Tačiau aš tada žaidimą žaisti ir langas. Atrodo balta ir tada nieko neįvyksta. Tada mano Task Manager man sako, žaidimas neatsako. Has anyone got any ideas, kodėl aš negaliu žaisti? Į sveikatą!
Old Spalis 7, 2007, 09:40
Donorų grupės

Pirma, reikia pašalinti žaidimą ir bandyti tvarkingai įdiegti.

Koks yra jūsų sistemos specifikacija?

-Kanoakavirus

Mano sistema: Zoomy

Procesorius (-iai):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Pagrindinė plokštė:
Asus P5K Premium
RAM atmintis:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (-ai):
BFG 8800GT
Garso plokštė:
Xfi Extremegamer
Kietasis diskas (-ai):
3.35TB ext saugykla. 2TB LC saugykla
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720W
Aušinimas:
AC7
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
245B, 931B (LG)
Operacinė sistema (-os):
Vista 32P
Old Spalis 7, 2007, 10:00
Naujas Narys

Bandžiau pašalinti žaidimą ir jis atėjo su žinutė sakydamas - "punktą" unvise32.exe ", kad ši santrumpa reiškia buvo pakeistas arba panaikintas. Artimiausios rungtynės dydį, priėmimo datą ir tipą: - C: \ WINDOWS \ System32 \ ftpupd.exe. Ar norite ją taško į šį tikslą? " Tada jis klausia manęs, jei aš noriu pataisyti arba ištrinti jį? Aš nieko nekeičia, viskas, ką aš padariau buvo pabandykite paleisti žaidimą. Tai skamba kvailas, bet kaip man žinoti, kas yra mano kompiuterio specifikacijas? Im nežinote, kaip rasti juos.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.