![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Neseniai Įsigytos šį žaidimą ir jį įdiegti į savo kompiuterį gerai. Tačiau aš tada žaidimą žaisti ir langas. Atrodo balta ir tada nieko neįvyksta. Tada mano Task Manager man sako, žaidimas neatsako. Has anyone got any ideas, kodėl aš negaliu žaisti? Į sveikatą! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pirma, reikia pašalinti žaidimą ir bandyti tvarkingai įdiegti. Koks yra jūsų sistemos specifikacija?
|
| |||
| |||
| Bandžiau pašalinti žaidimą ir jis atėjo su žinutė sakydamas - "punktą" unvise32.exe ", kad ši santrumpa reiškia buvo pakeistas arba panaikintas. Artimiausios rungtynės dydį, priėmimo datą ir tipą: - C: \ WINDOWS \ System32 \ ftpupd.exe. Ar norite ją taško į šį tikslą? " Tada jis klausia manęs, jei aš noriu pataisyti arba ištrinti jį? Aš nieko nekeičia, viskas, ką aš padariau buvo pabandykite paleisti žaidimą. Tai skamba kvailas, bet kaip man žinoti, kas yra mano kompiuterio specifikacijas? Im nežinote, kaip rasti juos. |