![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Niedawno Zakupione gry i zainstalowane na moim komputerze w porządku. Jednak kliknąć na grze, aby rozpocząć odtwarzanie, a pojawi się okno. Okazuje białe a potem nic się nie dzieje. Wtedy moje zadanie mówi mi gra nie odpowiada. Czy ktoś ma jakieś pomysły dlaczego mogę grać w grę? Wiwaty! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Po pierwsze, należy odinstalować grę i spróbuj zainstalować czysty. Jakie są wasze systemu specyfikacją?
|
| |||
| |||
| Próbowałem odinstalować grę i on przyszedł z komunikat - "przedmiot" unvise32.exe ", które odnosi się ten skrót został zmieniony lub usunięty. Najbliższy mecz na rozmiar, data i rodzaj jest: - C: \ WINDOWS \ system32 \ ftpupd.exe. Czy chcesz go do punktu do tego celu? " Następnie zwraca się do mnie, czy chcę to naprawić lub usunąć? Nic się nie zmieniło wszystkich zrobiłem było spróbować gry. Brzmi to głupie ale jak mogę się dowiedzieć, jakie są specyfikacje mojego komputera? Im nie wiesz, jak je znaleźć. |