menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herné konzoly

Register

Môžete mi pomôcť s Broken Meč - spiaci drak?

Reply

Thread Tools
Old 7 októbra 2007, 09:27
Nový člen skupiny

Default Môžete mi pomôcť s Broken Meč - spiaci drak?

Nedávno som puchased túto hru a je inštalovaný na počítači v poriadku. Avšak som kliknite na hru začať hrať a okno. Je zbelie a potom sa nič nestane. Potom mi správca úloh mi hovorí, že hra nezodpovedá. Má niekto nejaké nápady, prečo som nemohol hrať hry? Na zdravie!
Old 7 októbra 2007, 09:40
Darcu Skupina

Po prvé, odinštalujte hru a skúsiť čistú inštaláciu.

Aký je váš systém brejle?

-Kanoakavirus

Môj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základná doska:
Asus P5K Premium
Pamäť RAM:
2GB vládca 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladovanie. 2TB int skladovanie
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chladenie:
AC7
Sieť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operačný systém (y):
Vista 32P
Old 7 októbra 2007, 10:00
Nový člen skupiny

Pokúsil som sa odinštalovať hru a prišiel s poselstvi príslovie - "položka 'unvise32.exe', že tento zástupca odkazuje bol zmenený alebo odstránený. Najbližší zápas na veľkosť, dátum a typ: - C: \ WINDOWS \ system32 \ ftpupd.exe. Prajete si, aby namiesto tohto cieľa? " Potom sa ma pýta, či chcem opraviť, alebo vymazať? Nemám nič zmeniť všetko, čo som robil, sa snaží hrať hru. Znie to hlúpo, ale ako mám vedieť, čo má počítač špecifikácie sú? Im nie istý, ako nájsť sa.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Časovanie RAM - 8GB z GEIL Black Dragon RAM - 5-5-5-15 a 4-4-4-12 Razer Procesory, základné dosky & RAM 6 17. mája 2009 05:32
Dragon Kompiluje je rovnaký ako v reklame na Be? Zator Všeobecné Hardware Chat 1 14. februára 2009 15:47
Dragon NaturallySpeaking9 (nahradenie) pest79456 Všeobecné Software Chat 3 17. novembra 2008 17:48
Comp Broken? chilloutcolin Procesory, základné dosky & RAM 7 9. Február 2008 20:11
Geil Black Dragon pamäte fALUKA Procesory, základné dosky & RAM 2 14. január 2008 02:35
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.