![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nedávno som puchased túto hru a je inštalovaný na počítači v poriadku. Avšak som kliknite na hru začať hrať a okno. Je zbelie a potom sa nič nestane. Potom mi správca úloh mi hovorí, že hra nezodpovedá. Má niekto nejaké nápady, prečo som nemohol hrať hry? Na zdravie! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Po prvé, odinštalujte hru a skúsiť čistú inštaláciu. Aký je váš systém brejle?
|
| |||
| |||
| Pokúsil som sa odinštalovať hru a prišiel s poselstvi príslovie - "položka 'unvise32.exe', že tento zástupca odkazuje bol zmenený alebo odstránený. Najbližší zápas na veľkosť, dátum a typ: - C: \ WINDOWS \ system32 \ ftpupd.exe. Prajete si, aby namiesto tohto cieľa? " Potom sa ma pýta, či chcem opraviť, alebo vymazať? Nemám nič zmeniť všetko, čo som robil, sa snaží hrať hru. Znie to hlúpo, ale ako mám vedieť, čo má počítač špecifikácie sú? Im nie istý, ako nájsť sa. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Časovanie RAM - 8GB z GEIL Black Dragon RAM - 5-5-5-15 a 4-4-4-12 | Razer | Procesory, základné dosky & RAM | 6 | 17. mája 2009 05:32 |
| Dragon Kompiluje je rovnaký ako v reklame na Be? | Zator | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 14. februára 2009 15:47 |
| Dragon NaturallySpeaking9 (nahradenie) | pest79456 | Všeobecné Software Chat | 3 | 17. novembra 2008 17:48 |
| Comp Broken? | chilloutcolin | Procesory, základné dosky & RAM | 7 | 9. Február 2008 20:11 |
| Geil Black Dragon pamäte | fALUKA | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 14. január 2008 02:35 |
| Thread Tools | |
| |