![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Недавно сам пуцхасед овој игри, а инсталирана на мом рачунару у реду. Ипак ЈА куцкати на игру за почетак играња и оквир. Она скреће бијеле и онда ништа не дешава. Онда мој задатак водитељ говори ми игра не одговара. Да ли је неко добио било који идеја зашто сам могао играти? Живели! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Прво, деинсталирате игру и покушати исту инсталацију. Које су ваше наочаре систем?
|
| |||
| |||
| Покушао сам деинсталирам игру и он је дошао горе са порука казивање - "Ставка" унвисе32.ексе 'који се односи на овај пречицу је промењен или уклоњен. Најближе одговарају на величину, датум и врсту: - Ц: \ Уиндоус \ сыстем32 \ фтпупд.ексе. Желиш ли то тако да показује на тај циљ? " Онда ме пита да ли желим то поправити или избрисати то? Ја немам ништа променио све нисам био покушати одиграти игру. То звуци глуп али како могу да знају шта су наочаре мој рачунар? Им не сигуран како пронаћи их. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| РАМ Време - 8Гб од ГеИЛ Блацк Драгон РАМ - 5-5-5-15 или 4-4-4-12 | Разер | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 6 | 17 мај 2009 05:32 |
| Је Драгон Буилд Ит'с Алл пукотинама Горе бити? | затор | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 14 фебруар 2009 15:47 |
| Драгон НатураллыСпеакинг9 (Замена) | пест79456 | Уопштено Софтуаре Цхат | 3 | 17 новембар 2008 17:48 |
| Цомп Брокен? | цхиллоутцолин | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 7 | 9 фебруар 2008 20:11 |
| Геил Блацк Драгон меморија | фАЛУКА | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 14 јануар 2008 02:35 |
| Тхреад Тоолс | |
| |