![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Yakın zamanda bu oyun Satın Alınan ve benim bilgisayar tamam üzerine kurulu. Ancak ben oyun üzerine tıklayın ve bir kutu oynamaya başlamak gibi görünüyor. Beyaz ve sonra hiçbir şey olmuyor döner. Sonra benim vazife müdür beni oyun söyler yanıt vermiyor. Kimse herhangi bir fikir yüzden oyunu kuramıyorum var mı? Peynir! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Birincisi, oyunu kaldırın ve temiz bir yüklemeyi deneyin. Ne sistem özellikleri nelerdir?
|
| |||
| |||
| Ben oyunu kaldırmak için çalıştı ve bir haber söz ile geldi - "Bu kısayol değiştirilmiş veya kaldırılmış atıfta öğesi 'unvise32.exe'. Boyutu, tarih ve türüne yakın bir maç: - C: \ WINDOWS \ system32 \ ftpupd.exe. bunu bu hedefe işaret etmek istiyor musunuz? " Eğer bunu düzeltmek için ya da silmek istediğiniz Sonra soruyor bana? Hiçbir şey tüm I oyun oynamaya çalıştığınızda yaptım değişmemiştir. Aptalca ama sesler nasıl benim bilgisayar özellikleri ne biliyor musun? Im nasıl öğrenmek için emin değilim. |