![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Нещодавно я Придбані це гра, і вона встановлена на комп'ютер в порядку. Однак я натискаю на гру, щоб почати грати, і вікно. Вона перетворюється на білу, а потім нічого не відбувається. Тоді моє завдання менеджера говорить мені, що гра не відповідає. Хто-небудь є будь-які ідеї, чому я не можу грати в цю гру? Ура! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| По-перше, видаліть гру і спробуйте чиста установка. Які ваші специфікації системи?
|
| |||
| |||
| Я спробував видалити гру і воно піднялося з повідомленням приказкою - "unvise32.exe пункт 'який посилається цей ярлик, змінений або видалений. Найближчий матч за розміром, датою та типу: - C: \ WINDOWS \ system32 \ ftpupd.exe. Ви хочете, щоб посилатися на цю мету? " Потім вона питає мене, якщо я хочу, щоб це виправити або видалити його? Я нічого не міняв все, що я зробив, спробувати грати в цю гру. Це звучить нерозумно, але звідки я знаю, що мої характеристики комп'ютера? Їм не знаєте, як знайти їх. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Терміни оперативної пам'яті - 8 Гб GeIL Black Dragon ОЗП - 5-5-5-15 і 4-4-4-12 | Razer | Процесори, материнські плати RAM & | 6 | 17 травня 2009 05:32 |
| Дракон Build всіх його приписували? | Затор | Генеральний обладнання чат | 1 | 14 лютого 2009 15:47 |
| Dragon NaturallySpeaking9 (змінні) | pest79456 | General Software чат | 3 | 17 листопада 2008 17:48 |
| Comp Broken? | chilloutcolin | Процесори, материнські плати RAM & | 7 | 9 лютого 2008 20:11 |
| Geil Black Dragon пам'яті | fALUKA | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 14 січня 2008 02:35 |
| Різьба Інструменти | |
| |