![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравей boughtt играта онзи ден инсталиран това, отиде да играе и той просто замрази, Опитах се отново и също нещо се случи, актуализирани драйвери опитах и също нещо, Windows е изцяло до датата, както и графики и DONT имате проблем свири всякаква друга игра (с изключение на gta4) Така че се чудех дали неговите ми процесора, въпреки че неговото O / C на 2,6 на п ли, че това е достатъчно, за да стартирате играта гладко? или може да е нещо друго?
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|
|
| |||
| |||
| пускам Crysis maxed върху четворни 2,4, но най-1/3 FPS така shouldn't се, че проверката време опитвам и нулиране на часовниците и ако искаш? проверка на Google за simular probs ... когато пускате уверете се, че всички други Apps R затворена GC и какво ли? |
|
| |||
| |||
| Съставено в онова, време, са чисто и картата е в SIG M8
__________________ Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() |
|
| |||
| |||
| Аз също имат 8800 GTS моя приятел има 8800 Ko която е ограничена версия един часа ра той има Q6600@2.6 аз имам мое най 2,4 Той има сини екрани когато се опитвам да макс Crysis сега той е трябвало да underclock до 2.3 просто да инсталирате XP (и двамата се завтече 64bit изглед към Crysis етап, |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Някой Play Уау? | BakedCow | PC & конзолата Gaming | 2 | 20 ноември 2009 година 16:47 |
| Просто не мога да играя !!!!!!!!!!! | слуз | PC & конзолата Gaming | 6 | 22 Окт 2008 04:57 |
| I Spy пристигнал и играят! | cheesepuff | Изключено Тема Дискусия | 5 | 18 Jan 2008 14:17 |
| Жаргон играе аудио CD | harriet40 | Дискове & сменяемите носители | 7 | 19-ти септември 2007 12:30 |
| Какви игри ще играеш? | Hybr! Г | PC & конзолата Gaming | 25 | 8 юли 2007 04:23 |
| Нишка Инструменти | |
| |