![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj boughtt hru na jiný den, je, pak ji hrát, a to právě zmrazila, pokoušel se znovu a to samé se stalo, aktualizované ovladače souzen a totéž, Windows je plně až dnem jako jsou grafické a dont mít žádný problém hrát jakoukoli jinou hru (kromě gta4) Takže věděl, pokud její můj cpu, i když jeho o / c až 2,6 na mo si myslíte, že to stačí spustit hru hladce? nebo by to mohlo být něco jiného?
Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() Můj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| i spustit Crysis maxed se o Quad 2,4, ale na 1-3 fps tak shouldn't se, že kontrola temps zkusit reset a hodiny a pokud chceme? check google pro simular probs ... když běží ujistit všechny ostatní apps r uzavřen GC u jaké máš? |
|
| |||
| |||
| Hotovo za to, že temps jsou jemné a karta je v sig M8
__________________ Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() |
|
| |||
| |||
| Také jsem mít 8800 GTS můj přítel má 8800 ko, což je limitovaná edice jedna druhé má Q6600@2.6 jsem dolu na 2,4 Má modré obrazovky, když se snažím max Crysis teď musela underclock na 2,3 jen nainstalovat XP (oba běželi 64bit vista Crysis na scéně, |