![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια boughtt το παιχνίδι την άλλη μέρα το εγκατέστησε, πήγε να παίξει αυτή και μόνο πάγωσε, Προσπάθησα ξανά και το ίδιο συνέβη, ενημέρωση οδηγών και προσπάθησε ίδιο πράγμα, Τα Windows είναι πλήρως μέχρι σήμερα, όπως είναι τα γραφικά και dont έχει πρόβλημα παίζει κάθε άλλο παιχνίδι (εκτός gta4) Έτσι ήταν να αναρωτιέται αν η cpu μου, αν και η o / c σε 2,6 κατά τη γνώμη σας mo αυτό είναι αρκετό για την εκτέλεση του παιχνιδιού ομαλά; ή θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο;
Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() Το σύστημά μου: redden137
|
|
| |||
| |||
| i τρέχει crysis maxed αναφέρονται σε 2,4 τετράκλινα αλλά σε 1-3 fps shouldn't ώστε να είναι ότι, ελέγξτε temps προσπαθήσω και επαναφέρετε ρολόγια και αν θέλουν; Google για έλεγχο simular probs ... όταν τρέχει να διασφαλίσουμε όλες τις άλλες εφαρμογές r κλειστά GC και τι έχεις; |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
__________________ Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω επίσης την 8800 GTS ο φίλος μου έχει το 8800 ko που είναι η περιορισμένη έκδοση ενός ος έχει την Q6600@2.6 έχω δικό μου στο 2,4 πήρε το μπλε οθόνες όταν προσπαθώ να max crysis τώρα είχε να underclock σε 2,3 μόνο και μόνο για να εγκαταστήσετε XP (και οι δύο εκτελέσατε Vista 64bit στο crysis στάδιο, |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Wow παίξει κανείς; | BakedCow | PC & Console Gaming | 2 | 20 Νοέμβρη 2009 16:47 |
| Απλά δεν μπορεί να αναπαράγει !!!!!!!!!!! | μύξα | PC & Console Gaming | 6 | 22 Οκτ 2008 04:57 |
| I-Spy έρθει και να παίξει! | cheesepuff | Off Topic Συζήτηση | 5 | 18 Ιαν 2008 14:17 |
| Επίκλισης παίξει audio cd | harriet40 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 7 | 19η Σεπ 2007 12:30 |
| Τι παιχνίδια έχετε παίξει; | Hybr! Δ | PC & Console Gaming | 25 | 8 Ιουλ 2007 04:23 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |