![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hi boughtt igre instaliran neki dan ga, on je otišao da igra i to samo smrznuti,
Pokušao je opet i isto se dogodilo, ažurirane upravljačke programe pokušao i ista stvar, Windows je potpuno upto date kao i grafike i dont imati bilo koji problem igranje bilo koje druge igre (osim gta4) Tako je bio zadivljen ako njezini moj CPU, iako je njegova o / c na 2,6 na trenutak ti misliš to je dovoljno za korištenje igra glatko? ili može biti nešto drugo?
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks.
![]() My System: redden137
|
|
|
|||
|
|||
|
mogu pokrenuti crysis maxed se o quad 2,4 ali u 1-3 fps, tako da bi trebao biti, check temps pokušati vratiti u satove ako želite? check google za simular probs ...
kada prikazuju li sva druga apps r zatvoreno GC u ono što je dobio? |
|
|
|||
|
|||
|
Sastavljeno u da su fine i temps kartica nalazi u sig m8
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks.
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
JA isto tako imati 8800 gts moj prijatelj ima 8800 ko što je ograničeno izdanje jednog nd ima Q6600@2.6 sam mina na 2,4
On je dobio plave ekrane kad tryin do max crysis sada je imao na underclock na 2.3 samo instalirati XP (i mi ran 64bit Vidik crysis na pozornici, |