![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Szia boughtt A játék a minap beiktatott ez ment játszani, és ez csak megdermedt,
próbáltam újra és ugyanaz a dolog történt, frissített illesztőprogramokat, és megpróbálta ugyanazt a dolgot, Windows teljesen upto dátumot, mint a grafika és dont volna bármilyen probléma játszó egyéb játék (kivéve a gta4) Szóval arra gondoltam, ha én cpu, bár o / c 2,6 a mo gondolod, ez elég ahhoz, hogy simán fut a játék? vagy lehet, hogy valami mást?
|
|
|
|||
|
|||
|
Én vezetem a Crysis maxed ki a quad 2,4 hanem 1-3 fps úgy kellet volna adni, hogy ellenőrizze és próbálja temps reset órák, ha u akar? ellenőrizze a Google simular probs ...
Győződjön meg róla, hogy amikor fut az összes többi apps r zárt gc és mi van? |
|
|
|||
|
|||
|
Kelt, hogy temps vannak és a kártya van sig m8
|
|||
|
|||
|
Én is a 8800 GTS barátom van a 8800 ko ami csak egy második kiadás is a Q6600@2.6 már az enyém a 2,4
neki a kék képernyőn, amikor próbálok a Crysis max most már a underclock 2,3 csak telepíteni XP (mindketten futottak Vista 64bit a Crysis szakaszban |