kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > PC és konzol játékok

Register

Nem Play GRIDracedriver

Reply

Téma eszközök
Old Április 13 2009, 17:17
Donor Group

Default Nem Play GRIDracedriver

Szia boughtt A játék a minap beiktatott ez ment játszani, és ez csak megdermedt,
próbáltam újra és ugyanaz a dolog történt, frissített illesztőprogramokat, és megpróbálta ugyanazt a dolgot,
Windows teljesen upto dátumot, mint a grafika és dont volna bármilyen probléma játszó egyéb játék (kivéve a gta4)
Szóval arra gondoltam, ha én cpu, bár o / c 2,6 a mo gondolod, ez elég ahhoz, hogy simán fut a játék? vagy lehet, hogy valami mást?

Egy számítógép egyszer verte meg a sakk
De ez nem egyezik meg a kick box.

My System: redden137

Processzor (ok):
AMD Opteron 165 O / C
Alaplap:
ASUS a8n SLI Deluxe
RAM memória:
2GB Corsair xms pc3200 platium
Grafikus kártya (k):
8800gts O / C
Hangkártya:
Creative SoundBlaster 4
Merevlemez (ek):
1x 80 GB 2x 250GB
Optikai meghajtó (k):
1x Sony DVD-RAM meghajtó 1xphillips dv
Case / tápegység:
700W moduler psu
Hűtés:
levegő
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
22in widescreen
Operációs rendszer (ek):
XP Pro
Old 14. április 2009, 02:03
Csoport tagja

Én vezetem a Crysis maxed ki a quad 2,4 hanem 1-3 fps úgy kellet volna adni, hogy ellenőrizze és próbálja temps reset órák, ha u akar? ellenőrizze a Google simular probs ...

Győződjön meg róla, hogy amikor fut az összes többi apps r zárt

gc és mi van?
Old Április 14 2009, 04:33
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by YRTNEG View Post
Én vezetem a Crysis maxed ki a quad 2,4 hanem 1-3 fps úgy kellet volna adni, hogy ellenőrizze és próbálja temps reset órák, ha u akar? ellenőrizze a Google simular probs ...

Győződjön meg róla, hogy amikor fut az összes többi apps r zárt

gc és mi van?
Kelt, hogy temps vannak és a kártya van sig m8

Egy számítógép egyszer verte meg a sakk
De ez nem egyezik meg a kick box.
Old Április 14 2009, 07:00
Csoport tagja

Én is a 8800 GTS barátom van a 8800 ko ami csak egy második kiadás is a Q6600@2.6 már az enyém a 2,4

neki a kék képernyőn, amikor próbálok a Crysis max most már a underclock 2,3 csak telepíteni XP (mindketten futottak Vista 64bit a Crysis szakaszban
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.