![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי boughtt את המשחק לפני כמה ימים את זה מותקן, הלכו לשחק אותו והוא פשוט froze, ניסינו את זה שוב את אותו הדבר קרה, עדכון הנהגים ניסו אותו דבר, Windows אינו מלא upto תאריך כמו הם גרפיקה ו dont יש לך בעיה לשחק בכל משחק אחר (פרט gta4) אז תהיתי אם את CPU שלי, למרות שלה O / C ל 2.6 על מו אתה חושב שזה מספיק כדי להריץ את המשחק בצורה חלקה? או שזה יכול להיות משהו אחר?
|
| |||
| |||
| אני מפעיל את crysis maxed על 2.4 מרובע אבל ב 1-3 fps כך shouldn't להיות כי לבדוק temps לנסות לאפס שעונים U אם רוצים? בדוק Google עבור simular probs ... בזמן הרצת לוודא את כל היישומים האחרים R סגור GC U מה יש? |
|
| |||
| |||
| סיימתי את זה, הם בסדר temps ואת כרטיס ב sig m8
__________________ אם בוני מבנים שנבנו הדרך programmers כתב התוכניות, ולאחר מכן הראשון נקר כי הגיע יחד תהרוס את התרבות. מחשב פעם היכו אותי בבית שחמט אבל זה לא היה להתאים לי אגרוף בעיטה לעבר. ![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי גם את 8800 gts חבר שלי יש את 8800 ko שהוא מהדורה מוגבלת ND אחד יש לו את Q6600@2.6 יש לי את שלי ב 2.4 הוא השיג מסך כחול בעת כדי לנסות מקסימום crysis עכשיו הוא נאלץ underclock רק ל 2.3 להתקין XP (שנינו רן 64bit Vista ב crysis הבמה, |