![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi boughtt žaidimas kitą dieną jis įrengtas, nuvyko žaisti ir jis tiesiog užšaldė, išbandžiau dar kartą, ir tas pats atsitiko, atnaujinti tvarkykles bandė ir tas pats, Windows yra visiškai upto datą, yra grafika ir nereikės jokių problemų žaisti bet kuris kitas žaidimas (išskyrus GTA4) Tad buvo įdomu, jei jos mano CPU, nors jo O / C 2.6 Mo manote, kad tai pakankamai paleisti žaidimą sklandžiai? ar ji galėjo būti kažkas kitas?
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() Mano sistema: redden137
|
|
| |||
| |||
| I run Crysis maxed out on quad 2,4, bet ne 1-3 fps taip shouldn't būti, kad patikrinti temps pabandyti iš naujo laikrodžiai If u want? Patikrinti Google simular probs ... paleidžiant įsitikinkite, kad visi kiti apps r uždarytas Kas GC U Got? |
|
| |||
| |||
| Priimta, kad temps yra bauda ir kortelės yra sig M8
__________________ Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| Aš taip pat turiu 8800 GTS mano draugas 8.800 ko, kuri yra tik viena-asis leidimas jis Q6600@2.6 I have mine 2,4 Jis gavo mėlyname ekrane, kai tryin to max crysis dabar jis turėjo underclock iki 2,3 tiesiog įdiegti XP (mes abu bėgo 64bit Vista Crysis etape, |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kiekvienas Play Wow? | BakedCow | PC & konsolės Žaidimai | 2 | Lapkritis 20, 2009 16:47 |
| I just can't žaisti !!!!!!!!!!! | Slime | PC & konsolės Žaidimai | 6 | 22 spalis 2008 04:57 |
| I spy-ateiti ir žaisti! | cheesepuff | Off Topic Discussion | 5 | 18 sausis 2008 14:17 |
| Cant Play Audio CD | harriet40 | Drives & Removable Media | 7 | 19 rugsėjis 2007 12:30 |
| Kokie Žaidimai žaisti? | Hybr! D | PC & konsolės Žaidimai | 25 | 8 liepa 2007 04:23 |
| Temos įrankiai | |
| |