![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hi boughtt spēlē otro dienu uzstādītas tā, gāja spēlēt, un tas tikai iesaldēja,
mēģināja vēlreiz un tas pats ir noticis, atjaunināti draiveri mēģināju un tas pats, Logi ir pilnīgi līdz pat dienas, kad ir grafikas un dont nekādas problēmas spēlē citu spēli (izņemot GTA4) Tāpēc tas ir jautājums, ja tā mana cpu, lai gan tās o / c līdz 2,6 pie mo Jūs domājat, ka tas ir pietiekami, lai palaistu spēli bez problēmām? vai varētu tas būtu kaut kas cits?
|
|
|
|||
|
|||
|
i palaist Crysis izsmelts uz quad 2,4, bet 1-3 fps tik shouldn't, ka, pārbaudiet temps mēģināt atiestatīt pulksteņi ja u want? pārbaudīt Google simular probs ...
braucot Pārliecinieties, ka visi citi progr r slēgts ko gc u got? |
|
|
|||
|
|||
|
Done at, ka temps ir naudas sods un karte ir sig m8
|
|||
|
|||
|
Man arī ir 8.800 GTS mans draugs ir 8.800 ko, kas ir ierobežots izdevums vienu nd viņš Q6600@2.6 i have mine 2,4
viņš dabūja zilu ekrānu, kad tryin līdz maks Crysis tagad viņam nācās underclock līdz 2,3 tikai instalēt XP (mēs abi darbojās 64bit Vista Crysis posmā, |