![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi boughtt gry na drugi dzień on zainstalowany, poszedł do gry i po prostu zamarzł, próbowały go ponownie i to samo miejsce, zaktualizowane sterowniki i próbował to samo, Windows jest w pełni upto date jak grafika i dont mieć żadnego problemu odtwarzanie innej grze (z wyjątkiem gta4) Więc zastanawiałem się, jeśli jej mój CPU, chociaż jego o / c do 2,6 na pn myślisz to wystarczy, aby uruchomić grę bez problemów? lub może to być coś innego?
Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| i uruchomienie Crysis maxed obecnie na quad 2,4, ale na 1-3 fps shouldnt być tak, że czas sprawdzić i spróbować zresetować zegary if u want? sprawdź na google simular probs ... przy pracy upewnij się, że wszystkie inne aplikacje r zamknięte gc co u got? |
|
| |||
| |||
| Sporządzono w, że czas jest w porządku i karta jest w sig m8
__________________ Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| I również w 8800 GTS mój przyjaciel ma 8800 ko, które jest ograniczone wydanie jeden nd posiada Q6600@2.6 Mam kopalni na 2,4 zdobył niebieskie ekrany przy tryin do max Crysis teraz miał do underclock do 2,3 prostu zainstalować XP (obaj prowadził Vista 64bit Crysis na etapie |
![]() |
|
| Zakładki |