![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Max boughtt jocul a instalat-o altă zi, a mers să-l joace şi el doar inghetat, încercat-o din nou şi acelaşi lucru sa întâmplat, drivere actualizate încercat şi acelaşi lucru, Windows este în totalitate până la data ca sunt de grafică şi dont au nici o problemă joc orice alt joc (cu excepţia gta4) Asa a fost sa intrebam daca procesorul meu, cu toate că sa o / c la 2.6 la mo crezi că acest lucru este suficient pentru a rula jocul fără probleme? sau ar putea fi altceva?
Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() Sistemul meu: redden137
|
|
| |||
| |||
| Am rulat Crysis maxed pe un quad 2-4, dar la 1-3 fps shouldn't fi aşa că, verifica temps încercaţi şi reiniţializaţi ceasuri dacă vrei u? Google, pentru a verifica simular probs ... ruleze atunci când vă asiguraţi că toate celelalte apps r închis GC u ce-ai? |
|
| |||
| |||
| Citat:
__________________ Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() |
|
| |||
| |||
| i au, de asemenea, în 8800 GTS prietenul meu are 8800 ko, care este o ediţie limitată a II-a de Q6600@2.6 am mina de la 2-4 s-albastru ecrane când încerc să max Crysis acum a fost nevoit să underclock la 2.3 doar pentru a instala XP (ne-am alergat 64bit Vista la Crysis etapă, |
![]() |
|
| Marcaje |