![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бок боугхтт игре инсталиран неки дан га, он је отишао да игра и то само замрзнути, Покушао је опет и исто се догодило, ажуриране управљачке програме покушао и иста ствар, Уиндоус је потпуно упто дате као и графике и донт имати било који проблем играње било које друге игре (осим гта4) Тако је био задивљен ако њени мој ЦПУ, иако је његова о / ц на 2,6 на тренутак ти мислиш то је довољно за коришћење игра глатко? или може бити нешто друго?
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() Мы Сыстем: редден137
|
|
| |||
| |||
| могу покренути црысис максед се о Куад 2,4 али у 1-3 фпс, тако да би требао бити, цхецк Темпс покушати вратити у сатове ако желите? цхецк гоогле за симулар пробс ... када приказују ли сва друга аппс р затворено ГЦ у оно што је добио? |
|
| |||
| |||
| Састављено у да су фине и Темпс картица налази у сиг м8
__________________ Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() |
|
| |||
| |||
| ЈА исто тако да има 8800 гтс мој пријатељ има 8800 ко што је ограничено издање једног нд има К6600@2.6 сам мина на 2,4 Он је добио плаве екране кад трыин до макс црысис сада је имао на ундерцлоцк на 2/3 само инсталирати КСП (и ми еарлы 64бит Видик црысис на позорници, |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Свако Пусти Вау? | БакедЦоу | ПЦ & конзоле Игре | 2 | 20. новембар 2009 16:47 |
| Не могу играти !!!!!!!!!!! | глиб | ПЦ & конзоле Игре | 6 | 22 октобар 2008 04:57 |
| И Спы-дођите и играјте! | цхеесепуфф | Офф Топиц Дисцуссион | 5 | 18 јануар 2008 14:17 |
| Цант плаы аудио цд | харриет40 | Дривес & Измјењиви медији | 7 | 19. сеп 2007 12:30 |
| Шта да ли ви играте игре? | Хыбр! Д | ПЦ & конзоле Игре | 25 | 8. јула 2007 04:23 |
| Тхреад Тоолс | |
| |