![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Merhaba kuruluysa onu çalmak için gittik ve çok da dondurdu, oyun geçen gün boughtt tekrar denedim aynı şey, güncelleştirilmiş sürücüleri ve aynı şeyi denedim oldu, Windows tam UPTO olduğunu tarihi olarak, grafik ve dont hiçbir sorunu gta4 (hariç) herhangi bir oyunu var Yani merak ediyorum eğer onun benim işlemci olsa da, kendi o / C 2,6 bu kadar sorunsuz oyunu çalıştırmak için çok Pt mı? ya da başka bir şey olabilir?
Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() Benim Sistemi: redden137
|
|
| |||
| |||
| I run dört 2,4 ama dışarı maxed Crysis 1-3 kare / sn çok shouldn't bu temps deneyin ve saat sıfırlanır eğer U istiyorum kontrol edilebilir mi? simular probs kontrol Google ... zaman emin diğer uygulamalar R kapalı yapmak çalışıyor GC U ne var? |
|
| |||
| |||
| Tamam o at temps ince ve kart bulunmaktadır M8 SIG in
__________________ Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() |
|
| |||
| |||
| Ben de arkadaşım olan Limited Edition bir o Q6600@2.6 Ama ikinci olan 8800 ko olan 8800 GTS var 2,4 at mayın var o zaman çalışıyor Crysis şimdi underclock 2,3 sadece Xp yüklemek zorunda kalmıştır max mavi ekranlar var (ikimiz de, Crysis aşamada 64bit Vista koştum |
![]() |
|
| Bookmarks |