![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Привет. Не мога да инсталирате пробив разширяване на Медал на честта съюзническите нападение. Знам съюзнически Assault, трябва да имат 1,11 пластир първи. Имам я инсталирана със съответната езикова версия на играта. В когато се опитате да инсталирате Breakthrough, мисля, че тя не признава, че 1,11 пластир е инсталиран. Получавам съобщение, казвайки: "съюзнически Assault не е актуализиран през този компютър". Тогава той казва, "инсталирането на 1,11 пластир ..." Тогава се появява съобщение за грешка, казвайки: "самостоятелно извлича файл е повреден. Това е невъзможно да се продължи инсталацията процес. Това е много странно, че тя не признава, че 1,11 пластир е инсталиран. |
|
| |||
| |||
| Били ли сте опитвали да изтеглите и инсталирате пластир отделно? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Арго инсталирате Windows Live Messenger нови и сега арго дори инсталирате старата | Mohi212 | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 3 | 26 Jan 2009 06:55 |
| Аз съм при нападение от най-умните вируса всякога. Помощ? | Takfloyd | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 4 | 30 декември 2008 година 18:01 |
| Медал на честта пробив изглед въпросите !!!!! | Mooseknuckle | PC & конзолата Gaming | 2 | 12 Сеп 2008 07:15 |
| Нито ще се инсталира. | oldtrashcan | Windows операционни системи | 1 | 22 Окт 2007 13:22 |
| Инсталирай XP от DOS | владетел | Общи Софтуер Чат | 1 | 17-ти септември 2006 06:42 |
| Нишка Инструменти | |
| |