μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > PC & Console Gaming

Register

Δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση της Allied Assault: επανάσταση επέκταση

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 13 Ιουν 2009, 15:35
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση της Allied Assault: επανάσταση επέκταση

γεια σου. Δεν μπορώ να εγκαταστήσετε το βήμα της επέκτασης μετάλλιο τιμήν των συμμαχικών επίθεση. Ξέρω ALLIED ASSAULT πρέπει να έχουν το 1,11 εμπλάστρου πρώτα. Το έχω εγκαταστήσει με την αντίστοιχη γλώσσα του παιχνιδιού. Η όταν προσπαθείτε να εγκαταστήσετε Breakthrough, νομίζω ότι δεν αναγνωρίζει ότι η ενημερωμένη έκδοση κώδικα έχει εγκατασταθεί 1,11. Θα λάβετε ένα μήνυμα που λέει "ALLIED ASSAULT δεν ενημερώνεται σε αυτόν τον υπολογιστή". Στη συνέχεια λέει "την εγκατάσταση του 1,11 εμπλάστρου ..." Στη συνέχεια εμφανίζεται ένα μήνυμα σφάλματος που λέει "η αυτο-εκχυλίσεως αρχείο είναι κατεστραμμένο. Είναι αδύνατο να συνεχιστεί η διαδικασία εγκατάστασης.

Είναι πολύ παράξενο που δεν αναγνωρίζουν ότι η ενημερωμένη έκδοση κώδικα έχει εγκατασταθεί 1,11.
Old 13 Ιουν 2009, 15:56
Μέλος Ομάδα

Default Δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση της Allied Assault: επανάσταση επέκταση

Έχετε δοκιμάσει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ξεχωριστά;
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Επίκλισης εγκαταστήσετε τα Windows Live Messenger νέες και ακόμη και τώρα επίκλισης εγκαταστήσετε παλιά Mohi212 E-mail, IM & VoIP Συζήτηση 3 26 Ιαν 2009 06:55
Είμαι υπό επίθεση από τα πιο έξυπνα ιός ποτέ. Βοήθεια; Takfloyd Virus, Spyware & Ασφάλεια 4 30 Δεκ. 2008 18:01
Μετάλλιο τιμήν επανάσταση vista θέματα !!!!! Mooseknuckle PC & Console Gaming 2 12 Σεπ 2008 07:15
Τίποτα δεν θα εγκατασταθεί. oldtrashcan Λειτουργικά συστήματα Windows 1 22 Οκτ 2007 13:22
Εγκατάσταση XP από το DOS χάρακα Γενικά Λογισμικό Chat 1 17η Σεπ 2006 06:42
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.