![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| zdravo. Ne mogu instalirati proboj širenje medalja časti saveznički napad. Znam savezničke Assault mora imati patch 1,11 prvi. Imam ga instaliranog sa odgovarajućim jezikom verzija igre. Godine kad pokušam instalirati napretka, mislim da ne prepoznaje da je 1,11 patch je instaliran. JA dobiti poruka kazivanje "savezničke Assault nije ažuriran na ovom računalu". Onda kaže "instaliranje patch 1,11 ..." onda se pojavljuje poruka o pogrešci kazivanje "samoproglašene izvlači datoteka je oštećena. Nemoguće je nastaviti postupak instalacije. To je vrlo čudno da ona ne priznaje da je 1,11 patch je instaliran. |
|
| |||
| |||
| Jeste li pokušali preuzeti i instalirati patch odvojeno? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Cant instalirati Windows Live Messenger novo i sada još ne mogu instalirati stare | Mohi212 | Email, VoIP & IM Razgovor | 3 | 26 siječanj 2009 06:55 |
| Ja sam pod zlostavljanje od strane smartest virus ikad. Help? | Takfloyd | Virus, Spyware i sigurnost | 4 | 30. prosinac 2008 18:01 |
| Medalja časti za proboj vidik pitanja !!!!! | Mooseknuckle | PC & konzole Igre | 2 | 12. Ruj 2008 07:15 |
| Ništa će instalirati. | oldtrashcan | Windows Operating Systems | 1 | 22. listopad 2007 13:22 |
| Instalirajte XP iz DOS-a | ravnalo | Općenito Software Chat | 1 | 17. Sep 2006 06:42 |
| Thread Tools | |
| |