![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| labas. Aš negaliu įdiegti persilaužimas išplėtimas Medal of Honor Allied Assault. Žinau Allied Assault turi 1,11 patch pirma. Aš jį sumontuoti su atitinkama kalba žaidimas. Kai bandau įdiegti atradimas, manau, kad jis pripažįsta, kad 1,11 pleistras yra įdiegtas. Gaunu pranešimą: "Allied Assault nėra atnaujinamas šiame kompiuteryje". Tada jis sako: "diegimas 1,11 pleistras ..." pasirodo klaidos pranešimą: "Self-Extractor failas yra sugadintas. Neįmanoma tęsti diegimo procesą. Jis labai keistai, kad jis pripažįsta, kad 1,11 pleistras yra įdiegtas. |
|
| |||
| |||
| Ar bandėte atsisiųsti ir įdiegti pataisą atskirai? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Cant įdiegti "Windows Live Messenger naujų ir dabar net cant install senas | Mohi212 | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 3 | 26 sausis 2009 06:55 |
| Aš po užpuolimo protingiausias virusas kada. Pagalba? | Takfloyd | Virus, Spyware & Security | 4 | 30 gruodis 2008 18:01 |
| Medal of Honor persilaužimas Vista klausimai !!!!! | Mooseknuckle | PC & konsolės Žaidimai | 2 | 12 rugsėjis 2008 07:15 |
| Nieko įdiegti. | oldtrashcan | Windows "operacinės sistemos | 1 | 22 spalis 2007 13:22 |
| Įdiekite XP, DOS | valdovas | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | 17 rugsėjis 2006 06:42 |
| Temos įrankiai | |
| |