мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > ПЦ & конзоле Игре

Register

Не могу инсталирати савезничке Ассаулт: пробој експанзија

Reply

Тхреад Тоолс
Old 13. јуни 2009, 15:35
Нови члан групе

Default Не могу инсталирати савезничке Ассаулт: пробој експанзија

здраво. Не могу инсталирати пробој ширење медаља части савезничке напад. Знам савезничке Ассаулт мора имати патцх 1,11 први. Имам га инсталираног са одговарајућим језиком верзија игре. Године кад покушам инсталирати напретка, мислим да не препознаје да је 1,11 патцх је инсталиран. ЈА добити порука казивање "савезничке Ассаулт није ажуриран на овом рачунару". Онда каже "инсталирање патцх 1,11 ..." онда се појављује порука о грешци казивање "самопроглашене извлачи датотека је оштећена. Немогуће је наставити поступак инсталације.

То је врло чудно да она не признаје да је 1,11 патцх је инсталиран.
Old 13. јуни 2009, 15:56
Мембер Гроуп

Default Не могу инсталирати савезничке Ассаулт: пробој експанзија

Јесте ли покушали да преузмете и инсталирате патцх одвојено?
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Цант инсталирате Уиндоус Ливе Мессенгер ново и сада још не могу инсталирати старе Мохи212 Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 3 26 јануар 2009 06:55
Ја сам под злостављање од стране смартест вирус икад. Хелп? Такфлоыд Вирус, Спыуаре и безбедност 4 30 децембар 2008 18:01
Медаља части за пробој видик питања !!!!! Моосекнуцкле ПЦ & конзоле Игре 2 12. сеп 2008 07:15
Ништа ће инсталирати. олдтрасхцан Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 22 октобар 2007 13:22
Инсталирајте КСП из ДОС-а лењир Уопштено Софтуаре Цхат 1 17. Сеп 2006 06:42
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц