![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| здраво. Не могу инсталирати пробој ширење медаља части савезничке напад. Знам савезничке Ассаулт мора имати патцх 1,11 први. Имам га инсталираног са одговарајућим језиком верзија игре. Године кад покушам инсталирати напретка, мислим да не препознаје да је 1,11 патцх је инсталиран. ЈА добити порука казивање "савезничке Ассаулт није ажуриран на овом рачунару". Онда каже "инсталирање патцх 1,11 ..." онда се појављује порука о грешци казивање "самопроглашене извлачи датотека је оштећена. Немогуће је наставити поступак инсталације. То је врло чудно да она не признаје да је 1,11 патцх је инсталиран. |
|
| |||
| |||
| Јесте ли покушали да преузмете и инсталирате патцх одвојено? |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Цант инсталирате Уиндоус Ливе Мессенгер ново и сада још не могу инсталирати старе | Мохи212 | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 3 | 26 јануар 2009 06:55 |
| Ја сам под злостављање од стране смартест вирус икад. Хелп? | Такфлоыд | Вирус, Спыуаре и безбедност | 4 | 30 децембар 2008 18:01 |
| Медаља части за пробој видик питања !!!!! | Моосекнуцкле | ПЦ & конзоле Игре | 2 | 12. сеп 2008 07:15 |
| Ништа ће инсталирати. | олдтрасхцан | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 22 октобар 2007 13:22 |
| Инсталирајте КСП из ДОС-а | лењир | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 17. Сеп 2006 06:42 |
| Тхреад Тоолс | |
| |