менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > PC & консоль Gaming

Register

Не вдається встановити Allied Assault: Breakthrough розширення

Reply

Різьба Інструменти
Old 13 червня 2009, 15:35
Нові члени групи

Default Не вдається встановити Allied Assault: Breakthrough розширення

Здравствуйте. Я не можу встановити прорив розширення Почесною медаллю Allied Assault. Я знаю, Allied Assault повинні мати перший патч 1.11. Мені він встановлений з відповідної мовної версії гри. Коли я намагаюся встановити прорив, я думаю, він не визнає, що встановлений патч 1.11. Я отримую повідомлення "Allied Assault, не оновлюється на цьому комп'ютері". Тоді він каже: "Установка патча 1.11 ..." Потім з'являється повідомлення про помилку, заявивши: "Self-Extractor пошкоджений файл. Неможливо, щоб продовжити процес установки.

Це дуже дивно, що воно не визнає, що встановлений патч 1.11.
Old 13 червня 2009, 15:56
Член групи

Default Не вдається встановити Allied Assault: Breakthrough розширення

Чи намагалися ви завантажити і встановити патч окремо?
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Нахиляє встановіть Windows Live Messenger, і тепер новий нахиляє навіть встановити старе Mohi212 Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 3 26 січня 2009 06:55
Я під нападом розумніші вірусів ніколи. ДОПОМОГА? Takfloyd Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 4 30 грудня 2008 18:01
Медаль Пошани прорив !!!!! Vista питань Mooseknuckle PC & консоль Gaming 2 12 вересня 2008 07:15
Ніщо не буде встановлено. oldtrashcan Операційні системи Windows 1 22 жовтня 2007 13:22
Встановити XP з DOS правитель General Software чат 1 17 вересня 2006 06:42
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.