![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте. Я не можу встановити прорив розширення Почесною медаллю Allied Assault. Я знаю, Allied Assault повинні мати перший патч 1.11. Мені він встановлений з відповідної мовної версії гри. Коли я намагаюся встановити прорив, я думаю, він не визнає, що встановлений патч 1.11. Я отримую повідомлення "Allied Assault, не оновлюється на цьому комп'ютері". Тоді він каже: "Установка патча 1.11 ..." Потім з'являється повідомлення про помилку, заявивши: "Self-Extractor пошкоджений файл. Неможливо, щоб продовжити процес установки. Це дуже дивно, що воно не визнає, що встановлений патч 1.11. |
|
| |||
| |||
| Чи намагалися ви завантажити і встановити патч окремо? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Нахиляє встановіть Windows Live Messenger, і тепер новий нахиляє навіть встановити старе | Mohi212 | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 3 | 26 січня 2009 06:55 |
| Я під нападом розумніші вірусів ніколи. ДОПОМОГА? | Takfloyd | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 4 | 30 грудня 2008 18:01 |
| Медаль Пошани прорив !!!!! Vista питань | Mooseknuckle | PC & консоль Gaming | 2 | 12 вересня 2008 07:15 |
| Ніщо не буде встановлено. | oldtrashcan | Операційні системи Windows | 1 | 22 жовтня 2007 13:22 |
| Встановити XP з DOS | правитель | General Software чат | 1 | 17 вересня 2006 06:42 |
| Різьба Інструменти | |
| |