![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравей за 5 години назад аз привлечени демо на играта от един от моите приятели. Бих искал да отида на играта, но не може да запомни това, което се нарича, така че ако някой се признава, че от описанието, моля да ме уведомите. Основният герой е шаман, който може да хвърли магии, че контролира нещата като светкавица и земетресения. Едно отличително нещо, което помня от нея е, че за да получите повече граждани в града ви, вие трябва да комплект с около 6 на гражданите в хижата и да ги остави там, докато те проекта правиш бебета - следователно повече граждани. Ако някой си спомня името на играта, моля помощ! Kryptark |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Моята система: Най Secrit
|
|
| |||
| |||
| Съжаляваме - Исках да кажа, че и просто кликнете на някои граждани, след което им кажеш да отидем в хижата и да ги остави там. В няколко минути повече граждани излезе. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Черно-бели 2?
| |||
| |||
| Не съжалявам, че аз вече имам =] Това е по-стари от черно и бяло 2 все пак аз мисля, (не черно-бели или 1 ) |
|
| |||
| |||
| мисля, че го имам. http://en.wikipedia.org/wiki/Populous:_The_Beginning |
|
| |||
| |||
| Благодаря ви много за този мач!!! |
|
| |||
| |||
| ъ ъ а а а ъ ъ и го знаеш. ![]() тя е ОК M8 anytime.hope можете да се забавлявате вземане на бебета![]() ![]() |
|
| |||
| |||
U kno Ще =] |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Помниш ли, когато Computers изглеждаше така? | Mike0001 | Общи Хардуер Чат | 42 | 30 август 2009 08:46 |
| Firefox Doesn't Запомни ми Пароли | robina80 | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 2 | 20 май 2009 12:52 |
| Някой Запомни Гризльо? | Mike0001 | Общи Софтуер Чат | 1 | 13 Март 2009 16:42 |
| Нова игра | gaza14 | Изключено Тема Дискусия | 36 | 7 април 2008 03:34 |
| X-Мъже The Game | swordude | PC & конзолата Gaming | 1 | 21 Окт 2006 10:08 |
| Нишка Инструменти | |
| |