![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj asi 5 lety jsem vypůjčovány ukázku ze hry, z jednoho z mých přátel. Chtěla bych se dostat hru hned, ale nemůžete vzpomenout, co to říká, takže pokud někdo uvědomuje, že z popisu, prosím dejte mi vědět. Hlavní hrdina byl šaman, že by mohlo vrhnout vysvětluje, že kontrolované věci jako blesky a zemětřesení. Jedna věc rozlišovací Pamatuji si z něj je, že dostat více občanů ve vašem městě, musíte svazek asi 6 občanů do chýše a nechá je tam, až začnou Makin 'miminka - tedy více občanů. Pokud někdo vzpomíná na název hry, prosím pomozte! Kryptark |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Můj systém: Nejlépe Secrit
|
|
| |||
| |||
| Litujeme - Myslel jsem, že u klikněte na některé občany, pak řekněte jim, aby se do chýše a ponechat je tam. Za pár minut více občanům vyjít. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Černá a bílá 2?
| |||
| |||
| No promiň, že už mám =] Je to starší, než černá a bílá 2 stejně myslím, že (není černobílé buď 1 ) |
|
| |||
| |||
| myslíte, že už to mám. http://en.wikipedia.org/wiki/Populous:_The_Beginning |
|
| |||
| |||
| Díky moc to je hra! |
|
| |||
| |||
| no jo no jo no jo no a to víš. ![]() je to ok M8 anytime.hope vás pobavit tvorby dětí![]() ![]() |
|
| |||
| |||
u KNO bude i =] |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Pamatujete si, kdy Počítače vypadal This? | Mike0001 | Obecné Hardware Chat | 42 | 30.srpna 2009 08:46 |
| Firefox doesnt Zapamatovat hesla | robina80 | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 2 | 20. května 2009 12:52 |
| Kdokoliv Pamatujte Gopher? | Mike0001 | Obecné Software Chat | 1 | 13. Březen 2009 16:42 |
| Nová hra | gaza14 | Vypnout Téma diskuze | 36 | 7 dubna 2008 03:34 |
| X-Men The Game | swordude | PC a herní konzole | 1 | 21. října 2006 10:08 |
| Thread Nástroje | |
| |