![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Hi 5 περίπου χρόνια πριν Δανείστηκα ένα demo του παιχνιδιού από ένα από τους φίλους μου. Θα ήθελα να πάρετε το παιχνίδι τώρα, αλλά δεν μπορείτε να θυμηθείτε τι λέγεται, ώστε αν κάποιος αναγνωρίζει ότι από την περιγραφή παρακαλώ πες μου. Ο κύριος χαρακτήρας ήταν ένα Shaman, που θα μπορούσε να ρίξει ξόρκια που ελέγχονται πράγματα όπως κεραυνούς και τους σεισμούς. Ένα διακριτικό πράγμα θυμάμαι από αυτό είναι ότι για να πετύχετε περισσότερα πολιτών στην πόλη σας, θα πρέπει να δέσμη περίπου 6 πολίτες σε μια καλύβα και αφήστε τα εκεί μέχρι να αρχίσει makin 'βρεφών - άρα περισσότερο τους πολίτες. Αν κάποιος θυμάται το όνομα του παιχνιδιού παρακαλώ βοήθεια! Kryptark |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Το σύστημά μου: Κορυφή Secrit
|
|
| |||
| |||
| Συγνώμη - εννοούσα ότι και μόνο κλικ σε κάποια πολίτες, τότε πες τους να πάνε στην καλύβα και τους αφήνουν εκεί. Σε λίγα λεπτά πιο πολίτες βγαίνουν. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μαύρο και άσπρο 2;
| |||
| |||
| Συγνώμη που δεν διαθέτουν ήδη ότι =] Είναι μεγαλύτερα από το μαύρο και άσπρο 2 Νομίζω ότι ούτως ή άλλως (δεν ασπρόμαυρο 1, είτε ) |
|
| |||
| |||
| νομίζετε ότι έχω. http://en.wikipedia.org/wiki/Populous:_The_Beginning |
|
| |||
| |||
| Σας ευχαριστώ πολύ thats το παιχνίδι! |
|
| |||
| |||
| ε ε εεε εεε εεε εεε έτσι και το γνωρίζετε. ![]() it `s ok M8 anytime.hope μπορείτε να διασκεδάσετε κάνοντας μωρά![]() ![]() |
|
| |||
| |||
u = θα KNO i] |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Θυμάσαι όταν υπολογιστές έμοιαζαν με αυτό; | Mike0001 | Γενική Συζήτηση Hardware | 42 | 30 Αυγούστου, 2009 08:46 |
| Firefox Doesn't Απομνημόνευση Passwords | robina80 | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 2 | 20 Μαΐου 2009 12:52 |
| Θυμηθείτε Gopher κανείς; | Mike0001 | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 13 Μαρ 2009 16:42 |
| Νέο παιχνίδι | gaza14 | Off Topic Συζήτηση | 36 | 7 Απρ 2008 03:34 |
| X-Men The Game | swordude | PC & Console Gaming | 1 | 21 Οκτ 2006 10:08 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |