![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi oko 5 godina sam posuđene demo od igre iz jednog od mojih prijatelja. Htio bih se sada igra, ali se ne možete sjetiti što se zove, pa ako netko prepoznaje iz opisa molim vas javite mi. Glavni lik je bio šaman, koji bi mogao da baci uroka kontrolira stvari poput munje i potresa. Jedna stvar osebujna Sjećam se da je iz nje da bi dobili više građana u vašem gradu, morate bala oko 6 građana u kolibi i ostavi ih tamo dok ne počnete Makin 'bebama - dakle više građana. Ako bilo tko pamti ime igre ugoditi pomoć! Kryptark |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
My System: Top Secrit
|
|
| |||
| |||
| Žao nam je - sam je značilo da se u samo kliknite na neki građani, onda recite im da idu u kolibi i ostaviti ih tamo. U nekoliko minuta više građana izađu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Crno i bijelo 2?
| |||
| |||
| Ne žao što već imam =] Ona je starija od crne i bijele 2 anyway mislim (nije crno-bijelo ili 1 ) |
|
| |||
| |||
| mislim ja je dobio Internet. http://en.wikipedia.org/wiki/Populous:_The_Beginning |
|
| |||
| |||
| Hvala vam toliko taj igra! |
|
| |||
| |||
| uh uh ha ha ha uh uh u to znam. ![]() ga `s ok m8 anytime.hope vas zabaviti making bebe![]() ![]() |
|
| |||
| |||
u kno ću =] |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Sjećate li se kada Računala izgledao ovako? | Mike0001 | General Hardware Chat | 42 | 30 kolovoz 2009 08:46 |
| Zapamti moje Firefox se lozinke | robina80 | Web Browsers & FTP Klijenti | 2 | 20. svibanj 2009 12:52 |
| Zapamti smolastoga itko? | Mike0001 | Općenito Software Chat | 1 | 13. ožujak 2009 16:42 |
| Nova igra | gaza14 | Off Topic Discussion | 36 | 7. travanj 2008 03:34 |
| X-Men The Game | swordude | PC & konzole Igre | 1 | 21. listopad 2006 10:08 |
| Thread Tools | |
| |