![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Maks apie 5 metus aš pasiskolintas iš žaidimo demonstracinę versiją iš vieno iš mano draugų. Norėčiau gauti žaidimo metu, bet negaliu prisiminti, kaip ji vadinama, todėl, jei kas nors pripažįsta, kad iš aprašymas Please let me know. Pagrindinis veikėjas buvo šamanas, kad galėtų balsuoti nurodanti, kad kontroliuojamos dalykų kaip žaibas ir žemės drebėjimai. Vienas skiriamųjų dalykas atsimenu iš to, kad gauti daugiau piliečių į savo miestą, jūs turite rinkinys apie 6 piliečiai į trobelę ir palikti juos ten, kol jie pradėti Makin 'Babies - todėl daugiau piliečių. Jei kas prisimena žaidimą vardas Please help! Kryptark |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Mano sistema: Top Secrit
|
|
| |||
| |||
| Atsiprašome - Aš norėjau, kad u tiesiog paspauskite ant kai kurių piliečiai, tada pasakykite jiems, kad eiti į namelis ir palikti juos ten. Per keletą minučių daugiau piliečių išeina pora. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Black and white 2?
| |||
| |||
| Nr Atsiprašome, kad aš jau turiu =] Tai vyresni nei juoda ir balta 2 vistiek manau, (ne juoda ir balta nors 1 ) |
|
| |||
| |||
| think I got it. http://en.wikipedia.org/wiki/Populous:_The_Beginning |
|
| |||
| |||
| Thank you so much thats žaidimas! |
|
| |||
| |||
| Uh huh Uh huh Uh huh Uh u know it. ![]() It `s OK M8 anytime.hope turite Pramogos priėmimo kūdikiams![]() ![]() |
|
| |||
| |||
U KNO Aš =] |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Do You Remember kai kompiuteriai atrodė kaip tai? | Mike0001 | General Hardware Chat | 42 | Rugpjūtis 30, 2009 08:46 |
| Firefox doesnt Įsiminti Mano Slaptažodžiai | robina80 | Naršyklėms & FTP Klientai | 2 | Gegužė 20, 2009 12:52 |
| Anybody Prisiminti Gopher? | Mike0001 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | Kovas 13, 2009 16:42 |
| Naujas žaidimas | gaza14 | Off Topic Discussion | 36 | 7 balandis 2008 03:34 |
| X-Men The Game | swordude | PC & konsolės Žaidimai | 1 | 21 spalis 2006 10:08 |
| Temos įrankiai | |
| |