![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi około 5 lat temu pożyczonych demo z gry jednego z moich przyjaciół. Chciałabym dostać się do gry, ale nie pamiętam co to nazywa, więc jeśli ktoś uznaje ją z opisem proszę dać mi znać. Głównym bohaterem był Shaman, które mogłyby oddać zaklęcia, że kontrolowane rzeczy jak błyskawica i trzęsienia ziemi. Jedną rzeczą odróżniającego Pamiętam z niego, że aby uzyskać więcej obywateli w twoim mieście, to musi zawierać około 6 obywateli do hut i pozostawić je tam, aż zaczną Makin 'dzieci - bardziej obywateli. Jeśli ktoś pamięta nazwę gry please help! Kryptark |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
My System: Góra Secrit
|
|
| |||
| |||
| Niestety - Miałam na myśli, że u niektórych po prostu kliknij na obywateli, a następnie powiedz im, aby przejść do hut i pozostawić je tam. W kilka minut więcej obywateli wyjdzie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Black and white 2?
| |||
| |||
| Nie przepraszam, że mam już =] To starsze niż czarno-biały 2 i tak myślę (nie czarno-białe 1 albo ) |
|
| |||
| |||
| think I got it. http://en.wikipedia.org/wiki/Populous:_The_Beginning |
|
| |||
| |||
| Thank you so much thats gry! |
|
| |||
| |||
| uh huh uh huh uh huh uh u know it. ![]() it `s ok m8 anytime.hope masz zabawy podejmowania niemowląt![]() ![]() |
|
| |||
| |||
u kno będę =] |
![]() |
|
| Zakładki |