![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj asi 5 rokmi som vypožičané ukážku z hry, z jedného z mojich priateľov. Chcela by som sa dostať hru hned, ale nemôžete spomenúť, čo to hovorí, takže ak niekto uvedomuje, že z opisu, prosím dajte mi vedieť. Hlavný hrdina bol šaman, že by mohlo vrhnúť vysvetľuje, že kontrolované veci ako blesky a zemetrasenie. Jedna vec rozlišovaciu Pamätám si z neho je, že dostať viac občanov vo vašom meste, musíte zväzok asi 6 občanov do chýši a nechajte ich tam, až začnú Makin 'bábätka - teda viac občanov. Ak niekto spomína na názov hry, prosím pomôžte! Kryptark |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Môj systém: Najvyššie Secrit
|
|
| |||
| |||
| Ľutujeme - Myslel som, že u kliknite na niektorých občanov, potom povedzte im, aby sa do chýši a ponechať je tam. Za pár minút viac občanom vyjsť. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čierna a biela 2?
| |||
| |||
| No promiň, že už mám =] Je to starší, ako čierna a biela 2 rovnako myslím, že (nie je čiernobiele buď 1 ) |
|
| |||
| |||
| myslíte, že už to mám. http://en.wikipedia.org/wiki/Populous:_The_Beginning |
|
| |||
| |||
| Vďaka moc to je hra! |
|
| |||
| |||
| no jo no jo no jo no a to vieš. ![]() je to ok M8 anytime.hope vás pobaviť tvorby detí![]() ![]() |
|
| |||
| |||
u KNO bude i =] |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pamätáte si, kedy Počítače vyzeral This? | Mike0001 | Všeobecné Hardware Chat | 42 | 30.srpna 2009 08:46 |
| Firefox doesnt Zapamätať hesla | robina80 | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 2 | 20. mája 2009 12:52 |
| Ktokoľvek Pamätajte Gopher? | Mike0001 | Všeobecné Software Chat | 1 | 13. Marec 2009 16:42 |
| Nová hra | gaza14 | Vypnúť Téma diskusie | 36 | 7 apríla 2008 03:34 |
| X-Men The Game | swordude | PC a herné konzoly | 1 | 21. októbra 2006 10:08 |
| Thread Tools | |
| |