![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хи око 5 година сам посуђене демо од игре из једног од мојих пријатеља. Хтео бих се сада игра, али се не можете сетити шта се зове, па ако неко препознаје из описа молим вас јавите ми. Главни лик је био Самана, који би могао да баци урока контролише ствари попут муње и потреса. Једна ствар осебујна Сјећам се да је из ње да би добили више грађана у вашем граду, морате бала око 6 грађана у колиби и остави их тамо док не почнете Макин 'бебама - дакле више грађана. Ако било ко памти име игре угодити помоћ! Крыптарк |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Мы Сыстем: Топ Сецрит
|
|
| |||
| |||
| Жао нам је - сам је значило да се у само кликните на неки грађани, онда реците им да иду у колиби и оставити их тамо. У неколико минута више грађана изађу. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Црно и бијело 2?
| |||
| |||
| Не жао што већ имам =] Она је старија од црне и беле 2 Аныуаы мислим (није црно-бело или 1 ) |
|
| |||
| |||
| мислим ја је добио Интернет. хттп://ен.уикипедиа.орг/уики/Популоус:_Тхе_Бегиннинг |
|
| |||
| |||
| Хвала вам толико тај игра! |
|
| |||
| |||
| ух ух ха ха ха ух ух у то знам. ![]() га `с ок м8 анытиме.хопе вас забавити макинг бебе![]() ![]() |
|
| |||
| |||
у кно ћу =] |