![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Έχετε ποτέ έφερε ένα παιχνίδι μόνο για να βρείτε τον υπολογιστή σας δεν θα παίξει αυτό; Λοιπόν τώρα δεν μπορείτε να κάνουν αυτό το λάθος και πάλι. Πήγαινε σε αυτή τη σχέση, και θα σας πω αν το σύστημά σας μπορεί να παίξει το παιχνίδι. http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest Θα πρέπει να λήψη το ActiveX από το χώρο για τη δοκιμή προς εργασία. Εάν έχετε συνιστάται σας σύστημα είναι φοβερό και μπορείτε να παίξετε ότι ορισμένες παιχνίδι με ευκολία. Εάν έχετε ένα ελάχιστο περνούν στη συνέχεια κάνετε αναβάθμιση του συστήματός σας με το υλικό που χρειάζεται? Για παράδειγμα: (κάρτα οθόνης, RAM ect ...) Αν αποτύχει κάνουν το ίδιο για το ελάχιστο περάσει αποτελέσματα Η ελπίδα αυτό βοηθά μερικούς ανθρώπους. Regards Jase Αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες, παρακαλούμε μετά σε αυτό το νήμα. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εγώ το έκανα αυτό με την (αρχική) Sims πλήρης συλλογή πριν από λίγες εβδομάδες κατάφερα να εγκαταστήσετε αλλά δεν θα παίξουν για καταραμένο Vista laptop μου, οπότε θα πρέπει να δώσει ο αδελφός μου αντί.
Euro Πρωτάθλημα tip = Ισπανία & Torres <- Γαμώτο μου θα πρέπει να έχουν τοποθετηθεί ένα στοίχημα για τους Κάντε τη φτώχεια παρελθόν Δικαιοσύνη για το 96 <- Παρακαλούμε ρίξτε μια ματιά Το σύστημά μου: HistoryGirls Self Build!
|