![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Jeste li ikada donio igru samo da bi pronašli svoje računalo neće igrati to? Pa sad ti ne mogu to napraviti pogrešku ponovno. Idi na ovaj link, i on će vam reći ako vaš sustav može igrati. http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest Moraš preuzimanje ActiveX iz sučelja za test na posao. Ako vam se preporuča sustav Awesome i možete igrati igru, da neki s lakoćom. Ako dobijete minimum pass onda nadogradite svoj sustav za hardver potrebno, na primjer: (videocard, RAM itd. ...) Ako ne učiniti isto za minimalno proći rezultate Nadam se ovo pomaže nekoliko ljudi. Regards Jase Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo post u tom slijedu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja sam da se (original) Sims kompletne zbirke nekoliko tjedana sam uspio instalirati ali on ne htjede igrati na moj laptop osuditi Vista, tako da će dati umjesto moj brat.
Euro Championships tip Španjolska = & Torres <- Prokleta sam trebala biti stavljena opkladu na njima Napravite siromaštva povijest Pravda za 96 <- Molimo pogledajte My System: HistoryGirls Self Build!
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Koji su minimalni zahtjevi za pokretanje sustava Windows 7? | techygueind | Windows Operating Systems | 1 | 20 listopad 2009 05:57 |
| Windows 7 Zahtjevi-Što je potrebno? | ryannathans | Windows Operating Systems | 9 | 4. kolovoz 2009 12:12 |
| Favorite Game (s) & Gaming System (s)? | KanoakaVirus | PC & konzole Igre | 22 | 6. ožujak 2009 14:47 |
| 8600 GTS PSU Zahtjevi | Blazing933 | Graphics Cards & Monitors | 1 | 31. listopad 2007 08:01 |
| Igra kaže preporučeni zahtjevi su GeForce 6800 ili viša nego što je veći? | sirantonycartwright | Graphics Cards & Monitors | 7 | 2. kolovoz 2007 02:48 |
| Thread Tools | |
| |