![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Have you ever hozta a játékot, hogy csak a számítógép nem fog játszani? Hát most nem tudja, hogy a hiba újra. Megy ez a kapcsolat, és megmondja, ha a rendszer tudja játszani a játékot. http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest Meg kell letöltés Az ActiveX a helyszínen a teszt működik. Ha Önnek ajánlott rendszer félelmetes és játszhat, hogy egyes, a könnyed játék. Ha legalább Menetjegyárak majd frissítse a rendszert a hardver, amire szüksége van, például: (videókártya, RAM stb ...) Ha nem sikerül, nem azonos a minimális pass eredmények Remélem ez segít pár embert. Regards Jase Ha kérdése van, akkor kérjük elküldeni az e szálat. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én tettem, hogy az (eredeti) Sims teljes gyűjtemény néhány héttel ezelőtt sikerült telepíteni, de nem fog játszani az én átkozott laptop Vista, úgy megy, hogy ez a bátyám helyett.
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Melyek azok a minimum követelmények Futtassa a Windows 7? | techygueind | A Windows operációs rendszerek | 1 | Október 20, 2009 05:57 |
| Követelmények a Windows 7-Mire van szükség? | ryannathans | A Windows operációs rendszerek | 9 | Augusztus 4, 2009 12:12 |
| Kedvenc játék (ok) & Gaming rendszer (ek)? | KanoakaVirus | PC és konzol játékok | 22 | 6. március 2009 14:47 |
| 8600 GTS PSU Követelmények | Blazing933 | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 31. október 2007 08:01 |
| A játék azt mondja, ajánlott követelményeket a GeForce 6800 vagy ennél nagyobb, de mi a jobb? | sirantonycartwright | Grafikus kártyák és monitorok | 7 | 2. augusztus 2007 02:48 |
| Téma eszközök | |
| |