![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ar jūs kada nors atnešė žaidimas tik surasti jūsų kompiuteris negali žaisti? Na dabar negalima daryti tokios klaidos dar kartą. Eiti į šią nuorodą, ir jis pasakys jums, jei jūsų sistema gali žaisti žaidimą. http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest Turite atsisiųsti iš bandymo su darbo vietoje ActiveX. Jei Jums rekomendavo Jūsų sistema yra nuostabus, ir jūs galite suvaidinti, kad kai žaidimas lengvai. Jei gaunate minimalų pratraukite tada atnaujinti savo sistemą, kad ji reikia aparatūros, pavyzdžiui: (videocard, RAM ect ...) Jeigu jums nepavyksta padaryti tą patį minimalų perduoti rezultatus Hope this helps mažai žmonių. Dėl Jase Jei turite kokių klausimų, prašome rašyti šioje temoje. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš padariau, kad su (originalas) Sims visą kolekciją kelias savaites man pavyko nustatyti, bet ji ne vaidina mano nešiojamas Damn Vista, todėl ketina suteikti jai mano brolis vietoj.
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kokie yra minimalūs reikalavimai norint paleisti "Windows 7? | techygueind | Windows "operacinės sistemos | 1 | 20 spalis 2009 05:57 |
| Windows 7 "reikalavimai, ko reikia? | ryannathans | Windows "operacinės sistemos | 9 | 4 rugpjūtis 2009 12:12 |
| Favorite Game (-ų) ir Žaidimų sistema (-os)? | KanoakaVirus | PC & konsolės Žaidimai | 22 | 6 kovas 2009 14:47 |
| 8600 GTS PSU Reikalavimai | Blazing933 | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 31 spalis 2007 08:01 |
| Žaidimo sako Rekomenduojami reikalavimai yra GeForce 6800 arba didesnis, bet kas yra didesnis? | sirantonycartwright | Graphics Cards & Monitoriai | 7 | 2 rugpjūtis 2007 02:48 |
| Temos įrankiai | |
| |