![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Už ste niekedy priniesol hru len nájsť počítač nebude hrať? Tak teraz nemôžete, že chybu znovu. Choď na tento odkaz, a to vám povie, ak váš systém môže hrať hru. http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest Musíte stiahnuť ActiveX z webu pre skúšku do práce. Ak sa vám odporučil by ste systém je úžasné a môžete hrať niektoré hry, ktoré bez námahy. Ak máte aspoň prejsť potom upgrade systému na hardvér, ktoré potrebuje, napríklad: (grafickú kartu, RAM ect ...) Ak sa vám nepodarí urobiť to isté pre minimálne priechod výsledky Dúfam, že to pomôže niekoľkých ľuďom. Ide Jasem Ak máte nejaké otázky, obráťte sa prosím príspevok v tomto vlákne. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Urobil som, že s (pôvodné) Sims kompletnú kolekciu pred niekoľkými týždňami sa mi podarilo nainštalovať, ale to by nemali hrať na mojom notebooku zatraceně Vista, tak sa bude dať môj brat miesto.