![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ви коли-небудь приніс гру тільки щоб знайти ваш комп'ютер не буде грати? Ну тепер ви не можете робити, що помилку. Перейти на це посилання, і вона буде повідомляти вам, якщо ваша система може грати в гру. http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest Ви повинні завантаження ActiveX з сайту для випробування на роботу. Якщо ви отримуєте ви рекомендували системі Awesome і ви можете грати, що деякі ігри з легкістю. Якщо ви отримуєте мінімальну пас потім оновити вашу систему на апаратній її потреби, наприклад: (відеокарта, ОЗУ ECT ...) Якщо не зробити те ж саме для мінімального результатів прохід Сподіваюся, що це допоможе кілька людей. Regards Jase Якщо у вас є будь-які питання, будь ласка, повідомлення в цій темі. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я зробив це з (в оригіналі) Sims Complete Collection Кілька тижнів тому мені вдалося встановити, але він не буде грати на моєму ноутбуці Damn Vista, так що збираюся дати його брат замість.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Які мінімальні системні вимоги для запуску Windows 7? | techygueind | Операційні системи Windows | 1 | 20 жовтня 2009 05:57 |
| Windows 7 Потреби-це необхідно? | ryannathans | Операційні системи Windows | 9 | 4 серпня 2009 12:12 |
| Улюблена гра (и) & Ігрова система (и)? | KanoakaVirus | PC & консоль Gaming | 22 | 6 березня 2009 14:47 |
| 8600 GTS БП вимоги | Blazing933 | Графічні карти & Монітори | 1 | 31 жовтня 2007 08:01 |
| Гра говорить рекомендував вимог GeForce 6800 або вище, але те, що вище? | sirantonycartwright | Графічні карти & Монітори | 7 | 2 серпня 2007 02:48 |
| Різьба Інструменти | |
| |