menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herní konzole

Register

COD 5 Patch Nápověda - Can't Play hra

Reply

Thread Nástroje
Old 26. května 2009, 23:44
Nový člen skupiny

Default COD 5 Patch Nápověda - Can't Play hra

Mám COD 5 a fungovalo to dobře, ale na multiplayer řekl jsem musel stahovat záplaty hrát další servery. Šel jsem do callofduty.com a stahovány všechny opravy (1.1-1.4), ale teď, když jsem na ni hrát, bude říkat Call of Duty svět ve válce a pak jít na obrazovku, kde si můžete vybrat multiplayer, solo / co-op a spoustu dalších věcí. Když kliknu solo / co-op a multiplayer okna je pryč a místo toho se do hry, že nedělá nic. prosím pomozte
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
USB headset nefunguje na hry na PS3 mariom PC a herní konzole 1 17. června 2009 13:06
To bude Rig Play Každá hra na trhu? poopsniff Obecné Hardware Chat 14 6. března 2009 23:09
Warcraft III prudění náplast probs ... Black Magic PC a herní konzole 0 20. října 2008 08:04
Květen Patch úterý Vydání evilfantasy Operační systémy Windows 0 19. května 2008 10:19
Cant hrát tuto hru: ( pete21 PC a herní konzole 6 17. listopadu 2007 14:15
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.