mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > PC & Console Jocuri

Register

COD 5 Patch Ajutor - nu poate reda jocul

Reply

Thread Tools
Old 26 mai 2009, 23:44
Noile state Group

Default COD 5 Patch Ajutor - nu poate reda jocul

Am COD 5 şi a mers bine, dar multiplayer a spus că a trebuit să descarce patch-uri pentru a juca mai multe alte servere. M-am dus la callofduty.com şi descărcat de toate patch-uri (1.1-1.4), dar acum, când am jucat, va spun Call Of Duty lume în război şi apoi atunci du-te la ecran în care puteţi selecta multiplayer, solo / Co-op şi o grămadă de alte lucruri. i, atunci când faceţi clic pe solo / Co-op sau multiplayer fereastra merge departe şi în loc de a merge la joc n-are nimic. Vă rugăm să ajute
Reply

Register

Marcaje

Similar Threads
Fir Thread Starter Forum Răspunsurile Ultimul mesaj
USB cu cască nu va funcţiona pe joc joc pe PS3 mariom PC & Console Jocuri 1 17 iunie 2009 13:06
Aceasta va monta Joaca fiecare joc pe piaţă? poopsniff General Hardware Chat 14 6 martie 2009 23:09
Warcraft III enervant plasture probs ... Magie neagră PC & Console Jocuri 0 20 octombrie 2008 08:04
Mai Patch marţi de lansare evilfantasy Sisteme de operare Windows 0 19 mai 2008 10:19
Cant juca acest joc: ( pete21 PC & Console Jocuri 6 17 noiembrie 2007 14:15
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.