![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам Цод 5 и то је радио у реду, али за више рекао сам морао скинути патцх за игру друге више сервера. ЈА је отишао за цаллофдуты.цом и скинути све ове патцх (1.1-1.4), а сада када сам га играти, он ће рећи: Цалл Оф Дуты свет у рату, а затим идите на екран на којем можете одабрати Мултиплаыер, соло / цо-оп и хрпа других ствари. Кад кликнем соло / цо-оп Мултиплаыер или прозор иде и даље, уместо одласка у игру чини ништа. угодити помоћ |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| УСБ слушалице неће радити на игру игра на пс3 | марио | ПЦ & конзоле Игре | 1 | 17. јуна 2009 13:06 |
| Ово ће опремити Сваки Плаы Гаме на тржишту? | поопснифф | Генерал Хардуаре Цхат | 14 | 6 март 2009 23:09 |
| Уарцрафт ИИИ патцх досадних пробс ... | Блацк Магиц | ПЦ & конзоле Игре | 0 | 20 октобар 2008 08:04 |
| Мај Патцх уторак Едиција | евилфантасы | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 0 | 19 мај 2008 10:19 |
| Цант играти ову игру: ( | пете21 | ПЦ & конзоле Игре | 6 | 17 новембар 2007 14:15 |
| Тхреад Тоолс | |
| |