az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > PC & Oyun Konsolu

Register

COD 5 Patch Yardım - Can't Play Oyun

Reply

Konu Araçları
Old 26 Mayıs 2009, 23:44
Yeni Üye Grubu

Default COD 5 Patch Yardım - Can't Play Oyun

Ben COD 5 var ve ancak çok iyi çalıştı ve ben indir yamaları diğer sunucular daha fazla oynamaya söyledi. Ben callofduty.com gidip tüm yamaları (1.1-1.4) ve indirilen ama şimdi ben oyun, bu ara savaşa Görev Dünya ve sonra ekrana yerde, yalnız / kooperatif çok seçebilirsiniz git ki ve diğer şeylerin bir demet. ne zaman i tıklayın yalnız / kooperatif veya çok pencereden uzak ve yerine bir şey bu oyun için giderken gider. lütfen yardım
Reply

Register

Bookmarks

Benzer Konular
Iplik Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
USB kulaklık PS3 üzerinde oyun üzerinde çalışmayacaktır mariom PC & Oyun Konsolu 1 17. Haziran 2009 13:06
Bu Rig çal Her Oyunu piyasada? poopsniff Genel Donanım Sohbet 14 6. Mart 2009 23:09
Warcraft III edici yama probs ... Black Magic PC & Oyun Konsolu 0 20. Ekim 2008 08:04
May yama Salı Yayın evilfantasy Windows İşletim Sistemleri 0 19 May 2008 10:19
Cant bu oyun: ( pete21 PC & Oyun Konsolu 6 17. Kasım 2007 14:15
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından