![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj všem jsem hrát CoD4 a Crysis online, i cant vidět nějakou přátelé systém v CoD4 takže pokud chcete hrát buď přidat mne na msn a řekni mi serveru ect nebo poštou zde
| |||
| |||
| Chtěl bych hrát, ale můj bratr má můj kód pro CoD 4 online. a dal jsem pryč Crysis ke kamarádovi. i vám bude hrát na jiné hry ačkoli. Co jste msn? |
|
| |||
| |||
| víte, my msn max (zabíte ps3) |
|
| |||
| |||
| válet se ![]() myslel jsem to změnil, že |
|
| |||
| |||
| I on-line hru Crysis a jsem s ohledem na získání CoD4 |
|
| |||
| |||
| CoD4 si své ano návykové, špatně nastavit vlastní server, když budeš dělat, a pak špatně frag vás novou dýchací otvor jako u Crysis online přidat mne na msn večer a špatné hře, ale i sát lidí jen udržet na ražení mi s maximální silou a i zemřít |
|
| |||
| |||
| někdo? Zjistil jsem, že je to na chatu přátel Crysis tak mohu pozvat vás ke hře na Crysis, a pokud se chcete dostat na vytlačeného CoD4 špatnému startu serveru a halekat yo 'zadek |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| CoD4 + Windows 7 | kaskade | PC a herní konzole | 1 | 8 června 2009 17:30 |
| CoD4 Nápověda Res ... obrazovce a Lag | NeuroDrive | PC a herní konzole | 0 | 3. června 2009 13:49 |
| Nedostatek CoD4 servery v TN ... | theFuture | PC a herní konzole | 2 | 22. května 2009 16:50 |
| Crysis: Warhead - další hře Crysis! | cheesepuff | PC a herní konzole | 17 | 3. října 2008 11:47 |
| Odstranit CoD4 | Cew27 | Obecné Software Chat | 1 | 9. Březen 2008 10:18 |
| Thread Nástroje | |
| |