![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια σου, είμαι παίζει cod4 και crysis online, θ επίκλισης βλέπε κάθε είδους φίλους σύστημα cod4 οπότε αν θέλετε να παίξετε είτε για προσθήκη msn μου και να μου πει ο διακομιστής ect ή μετά εδώ
| |||
| |||
| Θα παίξει, αλλά ο αδελφός μου έχει κωδικό μου για το γάδο 4 online. και έδωσα μακριά crysis σε φίλο. Θα έχετε παίξει σε άλλα παιχνίδια όμως. Τι σας msn; |
|
| |||
| |||
| γνωρίζετε μου msn max (σκοτώσουν το ps3) |
|
| |||
| |||
| γελάω δυνατά ![]() Νόμιζα ότι θ αλλάξει |
|
| |||
| |||
| Παίζω crysis online και είμαι θεωρώντας να COD4 |
|
| |||
| |||
| get cod4 την τόσο εθιστική, άρρωστοι που συστάθηκε το δικό μου server όταν το κάνεις και στη συνέχεια κατακερματισμένη κακή αναπνοή σας μια νέα τρύπα όπως και για crysis online προσθήκη msn μου για απόψε και κακής παίζουν πολύ, αλλά εγώ πιπιλίζουν οι άνθρωποι είναι απλώς να διατηρούν επί ζουμπάρισμα μου με μέγιστη δύναμη και πεθάνω |
|
| |||
| |||
| κανέναν; Διαπίστωσα ότι υπάρχει ένα πράγμα για φίλους chat crysis έτσι μπορώ να σας καλέσω σε ένα παιχνίδι για crysis και αν θέλετε να πάρετε ξυλοδαρμό στο cod4 κακή ξεκινήσει ένα διακομιστή και ξεφωνητό yo 'ass |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| COD4 + Windows 7 | kaskade | PC & Console Gaming | 1 | 8 Ιουν 2009 17:30 |
| Βοήθεια ... Cod4 Res οθόνη και Lag | NeuroDrive | PC & Console Gaming | 0 | 3η Ιουν 2009 13:49 |
| Έλλειψη COD4 Servers σε TN ... | theFuture | PC & Console Gaming | 2 | 22η Μαΐου 2009 16:50 |
| Crysis: κεφαλή - το επόμενο παιχνίδι του Crysis! | cheesepuff | PC & Console Gaming | 17 | 3 Οκτ. 2008 11:47 |
| Αφαιρέστε COD4 | Cew27 | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 9 Μαρ 2008 10:18 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |