![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hej svima ja sam igrajući crysis i cod4 online, ja licemjerje vidjeti bilo kakav sustav u prijatelje cod4 pa ako želite reproducirati ili dodaj me na msn i reci mi server itd. ili objaviti ovdje
| |||
| |||
| Ja bih igrati, ali moj brat je moj broj za bakalar 4 online. i JA je dao daleko crysis svom prijatelju. Ja ću vas igrati na drugim igrama ipak. koliko ste msn? |
|
| |||
| |||
| znate moj msn max (ubiti ps3) |
|
| |||
| |||
| lol ![]() mislio sam da se promijenio |
|
| |||
| |||
| Ja crysis igrati online i ja s obzirom na dobivanje COD4 |
|
| |||
| |||
| get cod4 pa njezina ovisnost, bolestan postavite svoju poslužitelju kada radim i onda bolestan frag ste novi disanja rupa kao i za crysis online dodaj me na msn večeras bolestan i igrati se, a ja samo usisavati ljude zadržati na probijanje mi maksimalne snage i sam umrijeti |
|
| |||
| |||
| bilo tko? Otkrio sam da ima prijatelja za razgovor stvar na crysis pa ja mogu pozvati vas u igru na crysis i ako želite doći pretučen na cod4 bolestan pokretanje servera i poklič Yo 'magarac |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| COD4 + Windows 7 | kaskade | PC & konzole Igre | 1 | 8. lipnja 2009 17:30 |
| Cod4 Pomoć ... zaslonsko Res i lag | NeuroDrive | PC & konzole Igre | 0 | 3. lipnja 2009 13:49 |
| Nedostatak COD4 Serveri u TN ... | theFuture | PC & konzole Igre | 2 | 22. svibanj 2009 16:50 |
| Crysis: bojeva glava - sljedećoj igri Crysis! | cheesepuff | PC & konzole Igre | 17 | 3. listopad 2008 11:47 |
| Ukloni COD4 | Cew27 | Općenito Software Chat | 1 | 9. ožujak 2008 10:18 |
| Thread Tools | |
| |