![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hey all i am playing CoD4 ir Crysis internete, i cant see jokių draugų rūšiavimo sistemos CoD4 todėl, jei norite atkurti arba įtraukti mane į MSN ir pasakyk man server tt ar rašyti čia
| |||
| |||
| Norėčiau žaisti, bet mano brolis turi savo kodą COD 4 online. ir aš atiduoti crysis draugui. man teks tave nors ir kiti žaidimai. what you're msn? |
|
| |||
| |||
| žinote mano MSN Max (naikina PS3) |
|
| |||
| |||
| garsiai juoktis ![]() maniau, kad pasikeitė |
|
| |||
| |||
| I play Crysis internete ir esu svarsto gauti CoD4 |
|
| |||
| |||
| Get CoD4 its so addictive, blogai sukurti savo serverį, kai jūs tada blogai Frag jums naują kvėpavimą skylė kaip crysis online add me on msn vakarą ir blogai žaisti jums, bet man čiulpia žmonės tiesiog laikyti skylių man didžiausia koncentracija ir mirsiu |
|
| |||
| |||
| anyone? Radau, kad yra draugų, pokalbių dalykas, apie Crysis tai galiu pakviesti jus į Crysis žaidimo ir, jei norite gauti ne sumušė CoD4 blogai paleisti serverį ir rėkauti Yo 'Ass |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| CoD4 + Windows 7 | Kaskade | PC & konsolės Žaidimai | 1 | 8 birželis 2009 17:30 |
| CoD4 Help ... ekranas Res's ir VVG | NeuroDrive | PC & konsolės Žaidimai | 0 | 3 birželis 2009 13:49 |
| Trūksta CoD4 Serveriai TN ... | theFuture | PC & konsolės Žaidimai | 2 | Gegužė 22, 2009 16:50 |
| Crysis: Warhead - Kitas žaidimas Crysis! | cheesepuff | PC & konsolės Žaidimai | 17 | 3 spalis, 2008 11:47 |
| Pašalinti CoD4 | Cew27 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | 9 kovas 2008 10:18 |
| Temos įrankiai | |
| |