![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| хеј свима ја сам играјући црысис и цод4 онлине, ја лицемјерје видети било какав систем у пријатеље цод4 па ако желите, репродуковати или додај ме на мсн и реци ми сервер итд или објавити овде
| |||
| |||
| Ја бих играти, али мој брат је мој број за бакалар 4 онлине. и ЈА је дао далеко црысис свом пријатељу. Ја ћу вас играти на другим играма ипак. колико сте мсн? |
|
| |||
| |||
| знате мој мсн макс (убити пс3) |
|
| |||
| |||
| лол ![]() мислио сам да се променио |
|
| |||
| |||
| Ја црысис играти онлине и ја с обзиром на добијање ЦОД4 |
|
| |||
| |||
| гет цод4 па њена зависност, болестан поставите своју серверу када радим и онда болестан Фра̊га сте нови дисања рупа као и за црысис онлине додај ме на мсн вечерас болестан и играти се, а ја само усисавати људе задржати на пробијање ми максималне снаге и сам умрети |
|
| |||
| |||
| било ко? Открио сам да има пријатеља за разговор ствар на црысис па ја могу позвати вас у игру на црысис и ако желите доћи претучен на цод4 болестан покретање сервера и поклиц Ыо 'задњца |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ЦОД4 + Уиндоус 7 | каскаде | ПЦ & конзоле Игре | 1 | 8. јуна 2009 17:30 |
| Цод4 Помоћ ... корисничко Рес и лаг | НеуроДриве | ПЦ & конзоле Игре | 0 | 3. јуна 2009 13:49 |
| Недостатак ЦОД4 Сервери у ТН ... | тхеФутуре | ПЦ & конзоле Игре | 2 | 22 мај 2009 16:50 |
| Црысис: бојеве глава - следећој игри Црысис! | цхеесепуфф | ПЦ & конзоле Игре | 17 | 3 октобар 2008 11:47 |
| Уклони ЦОД4 | Цеу27 | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 9 март 2008 10:18 |
| Тхреад Тоолс | |
| |