![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Всем привет я граю в cod4 і Crysis онлайн, я нахиляє побачити яку-небудь системи в друзі cod4 так що якщо ви хочете грати чи додати мене в MSN і скажіть сервер ЕСТ або посада тут
| |||
| |||
| Я хотів би грати, але у мого брата мого коду тріски 4 онлайн. і я віддав Crysis до одного. Я буду грати вас в гру, хоча інші. Whats ви MSN? |
|
| |||
| |||
| Ви знаєте мою MSN Макс (убити PS3) |
|
| |||
| |||
| ха-ха-ха ![]() Я думала, що змінилося |
|
| |||
| |||
| Я граю онлайн Crysis і я припускаю отримати COD4 |
|
| |||
| |||
| cod4 отримати його так звикання, жорстоке створити власний сервер, коли ви робите, і тоді жорстокого Frag вам нову дірку дихання Що стосується Crysis онлайн додати мене в MSN сьогодні і погано грати тебе, але люди, яких я смоктати просто тримати на ударній мене з максимальною міцністю і я помру |
|
| |||
| |||
| Anyone? Я виявив, що є друзі чат річ на Crysis тому я можу запросити вас у гру Crysis, і якщо ви хочете отримати побитий у cod4 жорстокого запустити сервер і Whoop Yo 'осла |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| COD4 + Windows 7 | Kaskade | PC & консоль Gaming | 1 | 8 червня 2009 17:30 |
| Cod4 Довідка ... екран Res і Лаг | NeuroDrive | PC & консоль Gaming | 0 | 3 червня 2009 13:49 |
| Відсутність COD4 серверів в Т ... | theFuture | PC & консоль Gaming | 2 | 22 травня 2009 16:50 |
| Crysis: Warhead - в наступній грі Crysis! | cheesepuff | PC & консоль Gaming | 17 | 3 жовтня 2008 11:47 |
| Видалити COD4 | Cew27 | General Software чат | 1 | 9 березня 2008 10:18 |
| Різьба Інструменти | |
| |