kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > PC és konzol játékok

Register

Súgó ... cod4 képernyőn Res és Lag

Reply

Téma eszközök
Old Június 3 2009, 13:49
Csoport tagja

Default Súgó ... cod4 képernyőn Res és Lag

Hello, én most vettem egy új monitor 23 hüvelykes Samsung 4 centivel nagyobb, mint az utolsó egy igen nagy lépést fel! (Resolution 1920 x 1080)

Egyébként, én már játszott a Call of Duty 4, és úgy döntött, hogy azt egy ablakban ... azt, hogy hogyan és googled volt megváltoztatni a config slighty (változó, hogy a teljes érték 1) ..

Ezt jól futott nincs különbség, kivéve tudtam használni a monitort, miközben más játszik, anélkül, hogy minimálisra csökkentsék ...

Aztán újra a játék miatt is tilos a baleset. Most hirtelen, amikor én raktam be az ablakot a 40 FPS van, szemben az eredetileg 90 ....

Also I get my megszokott 90 FPS amikor fullscreen .... Én nem úgy tűnik, hogy ki miért mivel azt egy ablak befolyásolná az FPS .... Azt hiszem, nem változott semmi drasztikus ..

A másik dolog is, mikor azt egy ablak a tálcán eredetileg nem volt látható ... most meg ...

Tud akárki segítsen nekem ..?
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Cod4 + Windows 7 kaskade PC és konzol játékok 1 8. június 2009 17:30
Hiánya cod4 szerverek TN ... theFuture PC és konzol játékok 2 22. május 2009 16:50
Melyik a legjobb videokártya modern játékokat, mint a cod4 firefoxx04 Grafikus kártyák és monitorok 8 28. december 2008 21:22
Cod4 vagy Crysis online anyone? Cew27 PC és konzol játékok 6 11. április 2008 02:09
Eltávolítás cod4 Cew27 General Chat szoftver 1 9. március 2008 10:18
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.