mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > PC & konsolės Žaidimai

Register

CoD4 Help ... ekranas Res's ir VVG

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 3, 2009, 13:49
Narys

Sveiki, aš ką tik nusipirkau naują monitorius Samsung 23 colių 4 colių didesni nei mano naujausia tai didelis žingsnis up! (Rezoliucija 1920 x 1080)

Anyways, man buvo žaidimo Call of Duty 4 ir nusprendė įdėti jį į langą ... aš googled kaip ir man teko pakeisti konfigūracijos slighty (keisti Fullscreen vertės 1) ..

Jis bėgo baudos ne tik galėčiau panaudoti mano kiti stebi, o žaisti be sumažinti skirtumą ...

Tada aš iš naujo žaidimą, nes buvo uždrausta avarijos. Dabar staiga, kai aš įdėti jį į langą FPS yra 40, o ne iki 90 iš pradžių ....

Taip pat galiu gauti savo 90 FPS, kai paprastai per Fullscreen .... I can't seem to darbo, kodėl jis atsižvelgdamas į lango turėtų įtakos PAS .... I don't think I have changed nieko radikaliai ..

Kitas dalykas, per daug, kai aš ją iš pradžių lango įrankių juostoje nėra matomas ... dabar tai ...

Can anyone help me ..?
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.